20+1


Vill ni veta något sjukt? Jag har gått halva tiden, 20veckor igår. Det firades med inköpandet av en bilbarnstol som den på bilden fast med blått där det är brunt.

freeeee



Igår cyklade jag förbi hemma hos Emelie och Levi. Var tänkt att jag skulle ta 100 kort på den lille. Men han är ju så söt och fin att man bara tittar på honom och glömmer allt annat. Men ett kort blev det, då han ligger i sin åkpåse och är väldigt nöjd. Emelie bjöd på mackor och frukt sedan fick jag äran att styra vagnen när vi var ute och gick!



Senare under dagen bjöd jag fina Adelie på middag sedan väntade vi in mamma och tillsammans cyklade vi till Cafe göteborg där det var stickafton. Jag började sticka på en åkpåse, det var lite svårt. Men med en hjälpande mamma på vänster sida går allt.

Härliga lördag

Idag ska jag jobba hela dagen, mellan 10-19 härliga lördag. Men sedan klockan 20.30 ska jag gå på bio med David och se Apornas planet. Hoppas den är bra. Annars så har lillen börjat sparka så att jag kan känna det. Dock väldigt svaga sparkar. Men det är så roligt att hoppa i säng och vänta på att det ska bubbla till.

Hej


13 januari

Internet har inte funkat här på sjukhusgatan men en hel del har hänt.

Onsdag 10/8 fick jag och David höra våran bebis hjärta, hur töntigt detta än låter så var det världens finaste ljud.
Söndag 14/8 firade vi våran två årsdag med middag på Gandhi och fyra avsnitt LOST kärlek.
Tisdag 16/8 alltså idag fick vi se våren bebis för första gången, allt ser bra ut och han/hon har pappas näsa. 13 januari beräknas lillen titta ut.

LYCKLIG!





JAA

Moster!! Emelie och Oskar har fått en världs fin liten bebis pojke. Igår fick jag hålla och träffa honom och jag längtar till på tisdag för då ska jag få träffa det lilla miraklet igen. Alltså det är så sjukt coolt, att allt fungerar och att han har legat i min systers mage. Knappt så jag tror på det själv. Stolt nanting! Är så glad för deras skull dom kommer bli as bra föräldrar och jag ska bli världens bästa moster, ska jobba på det iaf!!

Ps. Emelie, du var otroligt duktig, Oskar du med!

LYCKA


RSS 2.0