.

En tung dag. Nu sängen. Godnatt.

88dagar

Idag ska jag till MVC (mödravårdcentralen) och jag håller verkligen tummarna på att allt ska se bra ut! Jobbar sedan stägning det suger ggr 100 eftersom det ska vara regn och kaos när jag slutar tydligen. Imorgon ska jag köpa busskort, för jag har lovat min karl att så fort det blev halkigt skulle jag sluta cykla.

Senare ikväll eller och förmodligen imorgon ska jag lägga upp våran barnvagn på blocket eftersom att jag inte känner 100% för den, knappt 50%. Har köpt en ny istället som ska komma någon gång kring 8dec.


Sedan saknar jag David.

91dagar


Så här ser min mage numera ut, lillen sparkar mest hela dagarna och det är väldigt tryggt. Jag har gått upp 9kg och har 13veckor kvar, får se vart jag slutar. 13veckor hör ni så lite, jag håller på att längta ihjäl mig efter den lille!

Annars så drog David till sthlm imorse och lite senare idag börjar färden mot thailand. Får se hur det går när jag blir orolig och nojig. Ska bosätta mig lite hos mamma hade jag tänkt, Adelie har lovat att vi kan dela säng. Sötaste.


The three musketeers.



Igår var det en mycket bra dag, jag var och gjorde glukosbelastning som visade på normala värden. En sten föll från mitt bröst. Jag var ledig, hann inte med så mycket som jag hade tänkt men ibland får man vara lat och göra ingenting. Klockan 21.00 möte jag upp Pontes på sf för att se på bio. Fick äta socker vill säga godis, MUMS!

Imorgon fyller mamma år.

RSS 2.0