14 juni


14 juni är kortet taget, redan här är min syster väldigt gravid och vacker. Men någon moster verkar jag då aldrig få bli, bebisen bara fortsätter att ligga kvar. UT

Mördar valpen


Här är Julia och Johan nya familje medlem, jag har utsett mig själv till gudmor. Jag ska se till att umgås och kela mycket med denna skönhet medan hon är liten. För när hon blir stor då ska jag bara vinka på håll.

Flickor små


Jag sakner er och jag saknar sånt här.

Hur gör man

Jag sitter och tittar på barnvagnar det kära vänner är samma sak som att titta på hus. Det är så svårt att veta vad som är överflödigt vad som faktiskt behövs, vilken modell som är bäst, vilka hjul man ska ha, myggnät och alla möjliga små saker.

Nickebo


Jag och David har varit och hälsat på Davids mormor Elsy, hon visade mig Härnösand. Vi besökte vårdkassen och Nickebo, det är vad staden har att erbjuda det finns inte så mycket mer inte som i Uppsala säger Elsy. Hon är fin.

Slut


Nu är det över.

Bad och mat


Dagen har spenderats med David och hans bror på umelagun, det var varmt och det var skönt. Sedan så fick vi middag hemma hos pappa, imorgon åker vi till ovik på en liten tripp, sedan vidare till Härnösand och Sunsvall.

Jag fyllde år


Det firades med familjen och Julia och Johan som sig bör.

Drömmar och verklighet

Ovan bloggare som jag är glömmer jag alltid kameran hemma, därför blir det sällan inlägg. Annars drömmer jag mig bort till thailand, försvinner in i Harry Potter eller bara in i min helt fantastiska vardag med semester och världens bästa vän/pojkvän.




hej vänner


Jag och David fick låna Adelie en dag och den spenderades på Växtholms beachen.

RSS 2.0