2011 och 14 dagar kvar

GOTT NYTT ÅR MINA KÄRA

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, fick en unge i magen och en ring på fingret

Har du några nyårslöften?
Kanske ta vara på allt fint jag har. Inte ta något eller någon för given. Fokusera på alla posetiva ting omkring mig istället för dom negativa.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, två stycken. Emelie och Malin. Ja min syter Emelie är också min vän.

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Inget jag har spenderat hela året i övre delen av landet.

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Lugn och ro, har aldrig varit så lätt stressad som jag varit detta år. Skyller det lite på bebisen i magen, eftersom oron alltid handlar om honom/henne. Förmodar dock att oron kommer fördubblas när hon/han bestämmer sig för att titta ut.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
6/6 dagen då David firade till mig. 4/8 då min systerson kom till världen.

Vad var din största framgång 2011?
Framgång vet jag väl inte riktigt men jag har funnit mig själv lite ytterligare. Vet vad jag vill och vad jag inte vill. Känner mig säker i mig själv.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ne, inget allvarligt men in och ut på vårdcentralen rätt mycket detta år. Mer än någonsin förr.

Bästa köpet?
Får nog bli våran säng, den tycker jag mycket om.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och babysaker skulle jag tro.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När stickan visade plus och när David frågade om jag ville spendera resten av mitt liv med honom.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Ingen speciell tror jag, klarar mig så bra utan musik faktiskt.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och, har nog grinat mer det här året än jag gjort de tio senaste åren tillsammans. Samtidigt som jag varit lyckligare än någonsin.

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, la av så fort jag fick veta att jag var gravid även fast jag vet att man ska fortsätta precis som förr. Men jag klarade inte av det. Blev på tok för nojig.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig över alla möjliga ting

Hur tillbringade du julen?
Kl 12 var det gofika hos pappa med stora tjocka släkten. Resten av dagen spenderades med både mamma och pappa. Sen senare på kvällen for jag till Davids familj. En underbar jul.

Favoritprogram på TV
The biggest loser

Blev du kär i år?
Nej, är fortfarande kär i samma pojk.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Var på Adelies skolavslutning, gick på tivolit i stan. Sedan fika hemma hos mig med familjen!

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Lite ovårdad, slapp och bekväm. Ännu en gång skyller på graviditet.

Den bästa nya personen du träffade?
Några arbets kollegor, däribland Malin och Sofia.

Vad fick dig att må bra?
David, min familj och mina underbara vänner.

bra

Allt såg bra ut, jag fick känna hur huvudet låg fixerat idag! Det var lite obehagligt men rätt coolt. Hjärtat slår med jämna fina slag också. Blev en fullspäckad dag, mvc, mamma på besök, julia på besök, kusin och moster på besök. Nu har jag sovit en timme men känner mig fortfarande rätt slut. Orkar inte laga någon mat så ska käka lite rester. Imorgon bjuder jag mamma på mat, sedan ska jag slappa BIG TIME.

17dar

Godmorgon, jag är trött. Är inte van att gå upp klockan nio, helst inte efter en natt med på tok för lite sömn. Snart ska jag iallafall till mvc och kolla hur allt är med bebisen och mig. Nu vill jag ha ut min unge, kom bebis kom.

Senare idag ska jag vara med Julia så hon får sin julklapp, den ligger fortfarande under julgranen och ser ensam ut. Men klockan 21.00 blir det Svärdet och spiran.

20 dagar

Krogarna ska vissts vara fullt av fulla människor inatt. Trevligt. Själv ska jag precis hoppa isäng efter en hel dag med David och hans släkt!

Lillen i magen blir sämre på sparka och röra sig, men det ska tydligen vara så eftersom dom får mindre och mindre plats i magen. Idag vart jag riktigt orolig under en tid. Det är jobbigt, man är så jävla rädd att något ska gå snett. Jag vågar ju knappt tro att jag ska få ett barn. Jag är så sjukt lyckligt lottad, det vet jag.

God natt

God Jul

Idag är det julafton så dagen ska inte spenderas framför datorn men passar på att önska mina vänner och familj en god jul innan älskling kliver upp.

Inatt efter klockan 00.00 öppnade jag och David varandras klappar, jag fick ett par högklackade skor som jag önskat mig. Ser så sjukt mycket fram emot att traska runt med dom efter att lillen tittat ut! Sedan hade han fixat ihop ett fotoalbum från förra året då vi var i thailand, han är fin!

Dagen ska spenderas i växtholm klockan 11.30 ska farbror Sören komma och hämta mig. Nu ska jag göra mig julig och fin.

GOD JUL

23små

Dagens uppdrag är att gå till strömpilen för att inhandla dom sista klapparna! Annars ska jag luncha med Emil som anländer från sthlm idag.

Mer då??? har äntligen börjat känna av sammandragningar, fast det är inte så jätte skönt. Väcker mig om nätterna men kroppen förbereder sig inför förlossning och det känns mycket bra! Jag vill att min lilla bebis ska titta ut snart, samtidigt som jag vill att den ska gå hela 40veckor. Kan inte bestämma mig.

Igår så hade Adelie julavslutning, hon var en katt som kröp runt på golvet. Gick även på stan med henne och åt sedan lunch med henne, Emelie, Levi, Mamma och Matilda. Det var nog sista gången jag fick träffa Emelie och Levi på fyra veckor, imorgon åker dom till nyköping sedan bär det av mot thailand. Jag kommer sakna dom, även Oskar såklart! Hoppas iallafall att min bebis är född när dom kommer hem!

Mage



Man är ju för vacker.

25dagar

Jag är tyvär ingen super fotograf, så var nöjd för det lilla!



Vi har fått in julgranen jag och David, den är 100ggr vackare i verkligheten!



Spjällsängen är på plats och lille Levi har provsovit flera ggr jag tror att han godkänner den.



Vaggan är på plats, den har jag och mina systrar haft även mamma. + resten av släkten i princip.

27dar

Känns riktigt nära nu är ju bara fyra veckor kvar, det gillar jag.

Levi med familj kom förbi idag, han är så mysig och fin. Kvällen spenderades med flickorna. Caroline är ju hemma över julen, det gillar jag också! Andra saker som jag gillar är julen, om en vecka har julafton redan varit, sjukt. Imorgon ska jag och David hämta hem julgranen, MYSIGT! Sedan ska kvällen spenderas i vita växtholm där snön fortfarande ligger kvar, underbart.

32dar



Jag gick på stan idag med Hanna och Pontes, vi kikade lite efter julklappar och jag kom hem med tre stycken. Nu har jag slagit in dom och nu ska jag sova en stund. Annars är det lucia idag, 13/12 våran bebis är beräknad 13/1 en månad kvar alltså. Jag längtar.

34a



Vårat kök är sådär härligt gammalt med underbara detaljer som dessa. Ännu har vi inte fyltt dom med något eftersom vi fortfarande håller på få i ordning allting. Men socker, oboy, musli m.m. ska vi fylla ut dom med.



Sedan har vi ett riktigt stort skafferi som jag tycker ordentligt om.



Väldigt ful lampa, den ska bort.



Hallen, ser ni vårat fina golv som täcker alla golv förutom i kök och toa. Det är nog det jag gillar allra mest med lägenheten. Bättre och fler bilder kommer så småningom, vi har fortfarande mycket kvar att göra.

34dar



Här är den nya barnvagnen, är väldigt nöjd! Jag och David är ju barnvakt idag också så nu väntar jag på att lilla Levi ska komma hit, vi hade tänkt ta en promenad ner på stan med honom och inviga vagnen. Den står förövrigt i vårat "stökrum" den blivande barnkammaren som just nu innehåller allt som vi inte vet vad vi ska göra av ännu.

35dagar



Idag har jag och David varit barnvakt, vi fick hjälp av Dejen. Nu längtar jag extra mycket efter våran egna! Mysigast på hela dagen var att ge Levi ersättning. Annars har jag ätit en massa godis idag och bakat pepparkakor. Mycket gott, men jag måste ju som jag tidigare skrivit hålla koll på mitt blodsockervärde. Så ska försöka dra ner på alla sötsaker, men det är inte lätt så här i juletid. Imorgon lovar jag att det ska komma lite kort på lägenheten.

Nu ska jag slå på en film och ha min vanliga mysstund med bebis, detta innebär: sambo fritt, tända ljus, må bra film, och sparkar från den lille.


39dagar

Äntligen har jag fått igång internet. Det går fint här i nya lägenheten vi har fått i ordning rätt mycket även fast det är mycket som är kvar att göra. Och jag trivs väldigt bra. Ska ta bilder någon dag jag lovar, men nu ska jag gå och lägga mig. Visstja våran nya barnvagn har kommit ska försöka hämta hem den på fredag!

Levi är döpt också han är ett snäll barn.

RSS 2.0