idacharlotte.devote.se

Här finns jag inte mer, titta in häristället så blir jag glad.
 

25 juni

Jag befinner mig i Härnösand hos Davids mormor. Vi har det mest bara mysigt. Lovar er bilder från dom senaste dagarna när jag kommer hem.

24 juni


Jag och skrutten har varit på promenad. Jag var dum nog att ha på mig jeans, som tur var hittade jag skog och skugga. Ikväll ska jag till Johannas stuga i Sörmjöle och umgås med mina härliga tjejer. Jag har precis packat väskan och ska när som helst åka och plocka upp Maja.
 
Igår kväll plockade David med sig Elsy och drog till en kompis. Det låter töntigt men jag känner mig så fruktansvärt ensam utan min tjej. Som tur är så ska hon följa med ut till Sörmjöle ikväll, tror Johanna skulle skicka mig raka vägen hem om jag dök upp utan henne. Trevlig kväll.
 

Mera midsommar

 
Vi var ute hela dagen, Elsy var världens gladaste unge. Vet inte hur många ggr vi blev frågade "är hon alltid såhär snäll, glad, lugn m.m.?" Äta gott fick vi också.
 
Nu ska jag se någon bra film. puss och trevlig lördagskväll.

Midsommar


Fyra fötter,

Idag plockade jag och David på oss filtar och begav oss ner mot älven där vi bländade folk med vår spöklika hud. Vi skyller på att vi vill matcha vår dotter.
 

23 juni

Fy fabian vad less jag blir, som ni ser håller jag på göra om bloggen. Blir inte nöjd bara less, så jag ger upp för idag. Fortsätter kanske om någon månad. Fungerar inte heller att blogga från mobilen, mycket minus idag.

Mitt hjärta skriker efter dig.

Jag och Sanna har gått på stan idag, hela dagen typ. Bara vi och ingen Elsy. Hon spenderar dagen med sin pappa och det går tydligen jätte bra, för dom. Det går lite sämre för mig och mitt hjärta. Fast bortsätt från det har det varit rätt skönt att vara helt ansvarslös i några timmar.
 
Haha, åh David kom precis hem för att hämta mjölk och gröt. UTAN ELSY. Jag som trodde att jag skulle ha lilltjoppan nu på kvällen men icket, inte fick jag se henne heller för farbror Yohan mfl. sitter barnvakt. Nu svider det lite i hjärtat. Förstår att folk tycker jag är mäkta löjlig nu, men kom ihåg att jag faktiskt har umgåtts med min tjej varenda dag i hennes liv. Men det är bäst jag vänjer mig, för snart börjar jag jobba.
 
 

20 juni

Igår köpte jag mig en bröstpump, likheten mellan mig och en ko är nu total.
 

Mysig dag

Så äntligen en seger. Jag har sett fotboll hemma ikväll, bara jag och lillan det var mysigt. Nu sover hon sött här i soffan bredvid.

Tidigare idag var vi och hälsade på hos Malin och Liam, det var trevligt som vanligt. Elsy fick testa Liams gåstol så nu måste jag till och köpa en till henne.

Puss och godnatt


Fotboll

Nöjd flicka


19 juni

Mitt i natten. Elsy vaknade och ville ha mat nu, halv tre mitt i natten. Det har inte hänt på hur länge som helst!

Ibland slår det mig vilket änglabarn vi fått, hur sjukt lugn och "snäll" vår lilla flicka är. Vilka bra rutiner hon redan har.
Nu när jag lärt känna henne är det också mycket lättare. Vi förstår varandra bättre nu, jag och lillan. För jag tror att hon lärt känna mig också bättre än jag själv förstår.


Tjuv

Jag var tvungen att sno denna fina bild på min dotter som Caroline tagit. Samtidigt kan jag ju passa på att uppmana folket att kika in på hennes blogg, det är värt det.


17 juni

Jag har varit i växtholm hela dagen men nu är jag hemma. Två blåsor och en kista rikare.

Min styvbror Martin tog studenten i tisdags, det firades då med hans andra släktsida. Så idag har vi firat, ätit gott och i massor. Jag har även skruvat fast alla "beslag" på kistan. Det tog en timme och var rätt as tråkigt. Men jag är fantastiskt nöjd med resultatet!


Blommor

När jag fyllde år så kom Julia förbi med en bukett blommor som hon plockat själv. Himla fint!


16 juni

Världens skönaste dag kanske.

Började dagen med att pressa ute på balkongen för att sedan promenera till Julia och Johan där det bjöds på födelsedagsfika! Nu ska jag laga middag sedan ska jag och David bara ta det lugnt. Se en film och käka godis, förträffligt trevligt om ni frågar mig.


15 juni

Jag och lillskrutten åkte ut till täfteå under dagen. Där satt vi solen och njöt tillsammans med härliga tjejer!

Kvällen har spenderats hemma hos Adam och Jonna, vi har sett fotboll. Rolig match, tråkigt resultat.


Lycklig morsa

"Världens bästa Karlsson. Ett år har kommit och gått. Du är ett år äldre, 20 år visare, ett barn rikare och en fantastisk morsa, stort grattis på din alldeles egna födelsedag! Grattis, grattis miljoner grattis Ida, och många fler kramar!"

Emmy skrev såhär till mig. Ett barn rikare, det berörde mig.


Födelsedag

Jag har fått frukost i sängen, lyxigt. Nu ska jag stiga upp och baka en kaka.


Skolavsluning

Adelie har haft skolavslutning så jag, mamma och systrarna har i vanlig ordning spenderat dagen ihop. Även David och Elsy fick vara med, extra trevligt!

Vi var på tivolit som är i stan och jag kan konstatera att jag både är fegare och vekare än förr. Höll bokstavligen på att bryta ihop av panik när jag satte mig i en karusell. Jag frågade högt "varför utsätter jag mig för detta?" Adelie svarar "för min skull" och ja, det var nog väldigt sant.

 


Sådeså

Numera sitter man själv, ibland tippar man.


Min måndag

Min dag har varit en 12poängare!

Vägt tungviktaren Elsy. Ätit sommarens första glass. Varit med fantastiska vänner. Fått höra roliga hemligheter. Läst bok på balkongen. Ätit på balkongen. Hängt på balkongen. Sprungit i solsken. Sett fotboll och umgåtts.


Äntligen

Äntligen är mamma och Adelie hemma igen, dom har varit utomlands i en vecka. Dom är bruna och fina!


Lugn kväll

Efter en mysig dag tillsammans med Julia och Maja så kände jag för en lugn kväll. Det har jag onekligen haft, jag har läst rätt mycket bok, läst rätt många bloggar, löst ett korsord men försökt mig på flera.

Vissa kvällar är det fantastiskt att vara själv, när man väljer det.

Sjuksyrra

Det har varit full fart hela dagen för vår familj. Davids syster Sara har tagit examen och är nu färdig sjuksyster. Så idag har vi firat henne, hela dagen har det tagit och roligt har det varit.

Men nu är jag färdig, slutkörd och fram för allt trött. Finns en annan i familjen som inte är det..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2823152/images/2012/pic_205881501.jpg" class="image">


Härliga soliga torsdag

Elsy var sitt sötaste någonsin idag, hon somnade i barnstolen mellan två skedar gröt.

Annars startade vi dagen med en promenad längs älven, jag såg en stor äcklig råtta och ville bara lägga benen på ryggen och springa. Eleonor har varit förbi och vi beklagade oss över vårt socker beroende (jag äter numera oftare kakor än mat) och båda var överens om att en förändring måste ske. Jag har även hunnit med en liten löptur, det var för jäkla jobbigt!


Kärlek

Jag borde vara gift, för precis ett år sedan friade David till mig. Han frågade om jag ville spendera resten av mitt liv med honom och om jag ville starta familj (lite sent påtänkt när Elsy rean var i magen) det ville jag såklart. Dock kommer det nog dröja många år innan vi har råd med bröllop förmodligen ännu längre om vi även ska komma överens om hur vi ska ha det.

Det är även tre år sedan på dagen som vi träffades för första gången. Tänk så mycket som hänt sen dess, jag känner mig som en annan person.


Muuu

David har några klasskompisar hos oss idag, därför har jag och lillskrutten flytt skutan. Vi har varit i röbäck och sett på ko utsläpp. Sedan svängde vi förbi hos Julia, hon myste med lillan och pratade samtidigt strunt med mig. Mycket trevligt, mer av det i sommar tack!

Nu har vi precis kommit hem men ska snart iväg och se fotboll med Maja. Elsy har beställt mat först.


Kossan Ida

Elsy har somnat och jag andas ut hon har skrikigt för fulla muggar hela dagen. Stackars liten tjej, har ont och kan inte säga vad som är fel.

Nu när hon sover kan jag ju passa på att skryta lite om henne, hon äter numera puré till lunch och en portion gröt på kvällen. Måltiderna blir större och större för varje dag som går och jag känner inte längre någon panik för att börja jobba. Jag tror att Elsy och David kommer klara sig galant utan mig, mina bröst och dess mjölk.


Fyra år sedan

Jag sitter på balkongen och nedanför är det en massa fina pojkar och flickor som ska på bal, blir lite avundsjuk. Minns det som igår när det var jag och mina vänner som skulle gå, hela dagen gick åt till att bli fin.

Pappa körde och vi sprang på toa på Max vid E4an, några små flickor mitt i maten tyckte vi såg ut som prinsessor.



Njuta i solen

Jag och Elsy har idag tagit oss till returbutiken vid strömpilen, det blev en snabbvisit för Caroline ringde och bjöd med oss på fika i park.

Jag älskar sommar att njuta av både vänner och värme.


Ingen vanlig dag

Nej, idag är det ingen vanlig dag det är nämligen min bättre hälfts födelsedag. David fyller 24 snurr runt solen. Av mig ska han få samma sak som jag ska få av honom, en dag på spa. Men inte idag, istället ska jag grilla åt honom.


En liten by

Jag har spenderat hela min dag i världens finaste by, växtholm. Jag känner mig så lyckligt lottad som fick växa upp där! Jag var där för att måla om en gammal kista som farfar gjort, inom kort ska den få flytta in hos mig och David.

Även Emelie och Levi följde med ut, kusinerna har varit sötast i världen när dom sov tillsammans i syskonvagnen.


Regn

Det är grått, det är tråkigt. Vi har ingen ork, vi ska beställa mat. Ni hittar mig framför tv resten av dagen.


Gladskit

Hur lyckades jag och David med detta? Söta unge


Bara vara hemma

Vi har sjukstuga här hemma och jag ljuger om jag säger att jag inte tycker synd om mig själv. Fick ställa in fika igår med tjejerna och idag får jag ställa in lunch på stan. Som tur är verkar Elsy må bäst i familjen, hon har lite hosta bara men verkar inte särskilt brydd.

Det bästa med att vara sjuk är ju att man får ligga kvar i sängen hela dagen om man vill, funkar dock inte med ett litet barn. Ett tag har vi myst i alla fall, nu ska vi göra oss så redo vi kan bli för dagen.

Finn mitt barn..

 


Att sova

Såhär somnar lillan efter käk, snygg stil.


RSS 2.0