50days

Lever i kaos, tycker inte om oreda. Nu lever jag i en röra. Vi håller nämligen på flytta imorgon ska vi vara helt klara är planen. Så jag längtar tills dess jätte jätte mycket. Det är så drygt nu hur jag än försöker packa ner grejer och städa undan ser det lika förjävligt ut hela tiden. Det är tur jag har David i allafall han bär och kör över saker och är duktig, medans jag blir helt slut efter att ha gått igenom ett skåp. Idag eller imorgon ska David mfl komma och köra över alla tunga saker med släp. Så imorgon kommer mamma hit. Då ska jag och hon städa, vilken trevlig dag vu ska ha. Mammor är bra att ha, min är bäst. Så håll ut kommer ju ha någon ting att ta kort på sedan när jag flyttar så blir det lite trevligare för er.

54dar

Idag så var jag och David på sjukhuset för ett andra ultraljud. Allt såg bra ut men vi fick inga bilder för bebis ville inte sammarbeta och visa upp sig. Men det blir ju bara extra spännande att se honom/henne sedan. Ultraljudstjejen uppskattade iallafall lillens vikt till 2055g. Vi ligger precis på svenssonskurvan. Jag är väldigt lycklig och väldigt kär!

57dar kvar


Kanske ler lite stelt och falskt. Men åh vill tillbaka till thailand hade chansen att fara dit, men känns ändå som rätt beslut att stanna hemma. Men längtar till nästa gång jag och David ska sätta fötterna där och då med en till liten människa. Nu ska jag berätta något sjukt, imorgon är det bara 8veckor kvar till beräknad födsel. Och precis en vecka tills vi flyttar. Imorgon ska vi till ikea!

Längtar även som ett tok efter att börja träna igen. Ordentligt.

64

Idag har jag och Julia varit ute på promenad med lill hunden sedan gick vi en snabbis på stan. Det var mysigt och jag fick en jätte längtan efter jul. Jag har helt sjukt mycket roligt att se fram emot nu närmaste tiden, det känns så fruktansvärt skönt! Imorgon tror jag att jag ska följa med syskonen Öhman och hälsa på deras pappa i övik!

Nu ska jag ringa Adelie och höra om jag får umgås med henne ikväll! :)

66dagar

Jag är numera sjukskriven och med all ledig tid tänkte jag börja blogga men eftersom jag redan har en blogg så börjar jag med att skriva ett inlägg. Igår och idag har jag lyssnat på lillens/lillans hjärta, det slår så starkt och fint. Annars så ska jag försöka styra upp mina dagar nu så att inte väntan blir allt för lång. Är ju bara 10veckor kvar nu.

Kan ju förklara för mina vänner som jag aldrig har tid att se, jag är sjukskriven pågrund av mig rygg. Kan varken sitta eller ligga någon längre period, eftersom jag sitter i kassan fungerar det inte riktigt att jobba längre. Varför jag inte orkar ses så ofta är att jag sover så sjukt dåligt och blir totalt slut av att jobba, men förhoppningsvis ska jag ha mer ork och tid att ses nu!

RSS 2.0