Jobb 13.30-21.00

På bättre humör, vad det än visar på måndag ska jag göra det bästa av den situationen. Idag har jag sagt upp vårat el avtal. Jag är fortfarande lite förkyld men ska ändå åka till jobbet idag, ska åka lite tidigare för att fylla i lite papper. Siri är hemma hos fröknarna Jansson, hoppas dom ska trivas med varandra!

Åh vad jag längtar efter våran bebis, här David och Levi.

BLÄ

Idag är det ingen bra dag, jag är på uselt humör. Trött och förstörd. Jag är sjuk och allergisk. Var hos barnmorskan, dåligt blodvärde och för högt blodsocker. På måndag ska jag till vårdcentralen igen för att se om det kan röra sig om diabetes. Måste även sälja världens finaste katt, nu finns hon på blocket. Måste ta tag i alla jävla papper om föräldrapenning, men jag måste gå ut och röra mig också. Vill mest sova och att det ska sluta rinna snor.

Posetiva ting är ju dock att mitt dåliga blodvärde och blodsocker bara påverkar mig och inte min lilla bebis. Hjärtljuden var höga och tydliga, jag ligger precis enligt kurvan. Och att jag ska äta lunch imorgon med pappa, Emelie och Levi.



Världens finaste systerson.

76kvm

Klockan 08.50 traskade jag och David iväg för att skriva kontrakt, på en lägenhet. En fin trea, öst på stan!! Är så nöjd nu längtar jag bara till inflyttningen närmar sig, vilket är första december. Det blir mysigt att julpynta det första vi gör.

Linda Pontes kom hem igår, vilket är underbart. Ska umgås med henne, Linda och Erica ikväll. Funderar på att baka, men det känns väldigt jobbigt!

Ba lixom

Idag är en väldigt bra dag, jag är väldigt lycklig och det är min man med. Mer säger jag inte förens på måndag då allt är fixat. Imorgon ska jag till vårdcentralen och ta bort mina fyra stygn som jag har på ryggen.

Ps, min navel är på väg ut.

Äta bör man


Idag åt jag lunch med David, Emelie, Mamma och lille Levi. Mamma bjöd, snällaste. Sedan gick jag och Emelie på stan, att åka rulltrappa med barnvagn var roande men inte speciellt bekvämt tror jag. Nu ska jag göra lite käk sedan ska jag möta upp mamma och Adelie på göteborg café och fortsätta sticka på lillens åkpåse.

Jag älskar dig!


Hemma

Idag är jag sjukanmäld för min rygg. Den pallar inte trycket från maxis frukt och grönt avdelning längre. Hoppas att dom snabbar på min förflyttning till kassan. Inte för att jag tycker det är roligt men för att jag ska slippa ha så sjukt ont och slippa oroa mig för lilla bebisen.

Sakta


Sakta men säkert börjar magen ta form 7,6kg har jag gått upp. Nu är det många som börjar fråga om jag är gravid, det är roligt.

Igår så cyklade jag och Hanna förbi flickorna Jansson dom bjöd på gofika. Jag började blöda på min rygg för någon typ av finne/vårta/böld gick sönder. Blodet ville aldrig sluta så min fina fick skjusa mig till akuten där dom skärde bort och sydde ihop mig. Idag har jag lunchat med Maja och snart ska jag åka till växthom och leka med lille Levi.

Klappat och klart



Jag har varit och köpt en barnvagn idag, från en bekant till Davids familj. Den är använd till en liten flicka vid namn Emma tidigare. Jag tror det kommer bli jätte bra, den har dock punka på ena däcket. En spjälsäng har jag också hämtat hem. Sedan fick vi med en bärsele och lite annat. Massor av plus. Nu ska jag jobba till 22.00 tjing

RSS 2.0